Nov 18, 2011

Dag 10, klarsyn

Tænk i snart to uger har vi spist mad helt uden tilsætningsstoffer overhovedet... Alt er friskt fra haven eller markedet og hjemmelavet. De idioter som mener at de skal komme noget gift i maden for at det skal se lækker ud, er fulde af lort... De skal bare tjene mest muligt på os og skider på vores helbred! Morgenmaden kan se aller mest lækker ud når den kommer direkte fra baghaven:-)

Nå men så kom vi af med det opstød hehe... Og generelt har dagen i dag budt på klarsyn og renhed ud over alle grænser. Klokken var 10 da vi drejede nøglerne på vores motorcykler og rullede mod øens fineste vandfald, øen her er så fin og ren over alt, her er ingen turister som sviner og drikker sig i hegnet, her er masser af jungle med alt hvad der hører til. Bla. vandfald, hvor vi parkerede motorcyklerne en lille kilometer fra selve faldet og gik det sidste stykke. Det var det hele værd, iskoldt krystalklart ferskvand, renere end man kan forestille sig. Alle høns og hane var i vandet... Vi store svømmede over den lille sø for at brusebade under selve vandfaldet:-)

Færdigbadede kørte vi videre op af kysten... Ved næste stop var vandet i havet så uvirkelig klart og turkist. Aldrig har jeg set noget lignende, på 10 meters dybde var vandet så klart som en svimmingpool, man kunne svømme rundt og se på fisk uden maske og snorkel. Ikke et tangstrå, ikke et blad, ingenting, bare klart vand:-) Selv lille Trille opdage pludselig så mange fine hvide muslinger man kunne se overalt!

Denne ø er virkelig et lille paradis. Kl. 16 besluttede vi at køre videre over på østsiden af øen, Sofia have læst om et lille lokalt fiskersamfund. Vi kørte gennem junglens fine grønne nuancer over på den anden side til et samfund som lever i helt sit eget tempo. Der findes ikke et eneste resort, ingenting står på engelsk længere og ingen forstår det heller. Skønt at den slags fortsat findes, og vi nød samfundets stille liv i en times tid til solen gik ned.

Vi brugte en times tid i mørket hen over øen på motorcyklerne for at komme hjem igen... Alle klarede turen super fint, Lillemor kørte med Trille, Julle kørte selv og jeg kørte med Ida og Trinemusen. Dog har vi haft et kraftigt frafald ved aftenhyggen i dag, alle børn sover allerede som sten, bare en time efter hjemkomst kl. 18.45 Der kan ikke drives en lyd mere ud af dem på denne side af solopgang hehe. Vi to sidste går ud om lidt... Går ud som lys:-)

No comments:

Post a Comment