Nov 23, 2011

Dag 15, Bangkok

Det er koldt, det virker underligt, faktisk lidt bizart... Sidder på et hotel i Bangkok, AC'en er på. På menuen findes mere pizza og burger en Thaimad, vil tilbage til Koh Kood eller Malmö. Bestemt ikke Koh Samet, vi fik sagt farvel i dag og sejlede mod fastlandet, hyrede en minibus og kørte nord på. Vi fik sagt farvel til den ø hvor den ene efter den anden går subsistensløst frem og tilbage langs vandkanten med et videokamera og filmer alt de ser. Stakkels de familiemedlemmer som senere tvangsindlægges til 8 timers dokumentar om alle strandens øvrige gæster, gæster som for det meste tæller ældre fede mænd af scandinavisk afstamning iført fedtede briller og for små shorts af mærket "Hugo Boss" i øvrigt siddende med en 20 år yngre thaipige eller dreng, en ny hver anden dag...

Vi efterlader Malin og Jessica tilbage blandt parasoller, stive russere, sexturister og et utal af herreløse hunde. Vi ses i Malmö tøser!

I morgen venter det obligatoriske shoppingdøgn i Bangkok inden hjemrejse. Meget skal nåes, vækkeuret skal armeres og alt tøj ligge klar inden vi går i seng. Ingen tid må spildes. iPaden og Leicaen har et par dage tilbage på job sammen, de har klaret det fint, men trænger til en hovedrengøring begge 2;-)

Når man sidder herinde i storbyen savner man hurtigt friluftslivet og alle turene på vandet...

No comments:

Post a Comment