Nov 25, 2011

Dag 16, afrejse

Øst - vest, hjemme bedst! Øh joo meeen man kunne vel godt blive baaaare et par dage eller tre til? ;-) I så fald skulle vi have truffet den beslutning for en del timer siden. Lige nu summer det i kabinen, de fleste sover, Ida tegner og morgenmaden serveres snart. Vi er over Rusland på SAS maskinen på vej til København.

Vi nåede en hel dag i Bangkok, de fisk vi ikke fik set i havet så vi til gengæld i et kæmpeakvarie. Egentlig føles det også ret trygt at se præcis denne sort i bassin i stedet for at møde den når man snorkler hehe.

Shopping er også obligatorisk når man rammer Bangkok inden hjemrejse, denne gang var ingen undtagelse. Paragon er et af de mere velvoksne shoppingcentre jeg kender til. Bentley, Mercedes, Porshe, Maseratti, Ferrari etc. Altsammen bilmærker som er representeret på 5 etage, og bilerne holder der også, derudover findes der ikke et modebrand eller elektronikbrand som ikke er representeret i dette gigantiske inferno. Det var i øvrigt også i kælderen til Paragon vi så hajerne;-)

Der findes en meget lang liste over obligatoriske gøremål i Bangkok, shopping er bare et enkelt af dem, et andet "must" er en tur i Tuk Tuk.

Vi er jo ikke helt hjemme endnu, så bloggen kan heller ikke rundes helt af endnu. Et sidste kapitel venter når vi er landet og har fået pakket ud.

I dette 2. Sidste kapitel fik vi sagt farvel til Thailand og Bangkok for denne gang.

No comments:

Post a Comment